No niin, laskeudun tässä melkein viikon bloggaustaukoon. Lähden käymään vähän tuolla Euroopan toisella laidalla ja vaikka pakkaankin kaiken varalta mukaani riippumaton, en usko yöpyväni reissussa ulkona. Yöpykääpä te lukijat minunkin puolestani. Sittenpä onkin jo juhannus ja sen jälkeen yhdeksännen ja ehkä kymmenennenkin yön viettoa isommalla porukalla.

Olen saanut ilahduttavia viestejä, jotkut ovat joko uskaltaneet taikka intoutuneet ulos tämän blogin sysääminä. Yksikin on mennyt jo ohi ulkona vietetyissä öissä. Olisi hienoa seurata näitä retkiä tarkemmin. Parhaimman palveluksen tekisit merkkaamalla yökuvasi tai jollain tavalla tähän projektiin liittyvät kuvasi tai tekstisi, retkeilyhaaveesi tai retkisuunnitelmasi tunnisteella #100yötäulkona. Blogia voi seurata muuten myös Facebookissa www.facebook.com/100yotaulkona/ ja Instagramissa www.instagram.com/100yotaulkona/.

Herttaista juhannusta tai muuten vaan kesäkuuta kaikille, tai jos ei herttaista, niin edes siedettävää!

 
IMG_7285sunijärvi peltsi 094

Jaettu