Testasin itse laatimaani sääntöä. Siis sitä, että ulkona yöpymiseksi lasketaan, jos joko seinät tai katto puuttuu. Meillä oli ystäviä kylässä ja talo täynnä. Kun porukka jakaantui omille pedeilleen, pyöri yksi vielä eteisessä. Kysyin, missä aattelit nukkua: ”Taidan mennä tonne kuusen alle.”, johon minä, että: ”Minä menen kasvihuoneeseen.”.

Kasvihuone on vailla ikkunoita ja koska lunta satoi sisään, ajattelin, että kyllä tämä ihan ulkona olemisesta menee. Eipä ollut kovin romanttista, mutta sain kaipaamani raitista ilmaa ja lepoa. Nukahtaessani mietin, että haasteen loppupuolen tavoite voisi olla yrittää tehdä jokaisesta yöstä mahdollisimman mukava ja jollain tavalla erityinen. (Erityisyyden ja mukavuuden maksimointivinkkejä ja ideoita otan mieluusti vastaan.) Ulkona vietetyn yön jälkeen olin ”raittiin ilman” virkistämä ja valmiina vastaamaan taaperon aamuvaatimuksiin. Kuusikossa taas oli herätty siihen, että linnut hyppelevät makuupussin päällä.
028-1800x1157056-1800x1200

Jaettu